Modtag vores nyhedsbrev
E-mail

0

Køb billig bioethanol til biopejsen

Køb billig bioethanol herKøber du bioethanol hos os får du det til en fast lav pris - 25 kr. per liter. Vores billige bioethanol fås i flasker af en liter der er ganske nemme at håndtere. Bioethanolen kan benyttes i alle vores bio pejse, inde- såvel som udendørs.

Bioethanolen er udvundet af naturlige og organiske råvarer såsom korn, majs, roer og kartofler. Brændslet er blevet destilleret hvilket gør det næsten 100% rent. Det betyder at man undgår udledning af farlige dampe, røg og sod.

Vores bioethanol er blandt det billigste du finder på markedet når man samtidig vil have en ordentlig kvalitet. Husk at meget billig bioethanol kan være et tegn på dårlig kvalitet. 

Billig bioethanol

Vores bioethanol har længe haft en fast lav pris på 25 kr. per liter. Vores bioethanol kommer i 1 liters dunke der er nemme og håndtere. Vores kasser indeholder 12 flasker. 


Bioethanol & brændetid 

Hvor længe en liter bioethanol kan brænde afhænger af pejsen du vælger at købe. Regn med at en liter giver mellem 1-3 timers hyggeild. For hver af vores pejse kan du se brændetiderne, alternativt kan du kontakte os på telefon 60191000.

Så hurtigt leverer vi

Billig bioethanol er en fast lagervare hos os, det betyder at du altid vil få varen hurtigt leveret når du køber det. Vi har altid 2 paller bioethanol på lager og sender hver dag.


Spar fragten

Det er muligt at spare leveringsomkostningerne ved at afhente minimum 12 l. på vores adresse til 25 kr. literen. Du skal blot sørge for at kontakte os på 60191000 således at vi er på adressen når du kommer. Du kan også kontakte os her i forbindelse med afhentning.

 


palagerhurtinglugtfri

 

Større mængder bioethanol

Ønsker du at bestille større mængder? Vi tilbyder at lave faste eller sporadiske leveringer af bioethanol i større mængder. Der er mulighed for at blive faktureret såfremt det ønskes. Ring på 60191000 eller kontakt os på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. for at høre nærmere.

Husk bioethanol til din pejs!

 

bannerbio

Biopejsen Globe hitter nu!

globe

dankort   BIOBURN.dk ApS - Tlf.: 60 19 10 00 - Gladsaxevej 311, 1 - 2860 Søborg - CVR: 34350809
Google+